|

Анкета

Нашите приятели

G-SPOT
Цветно
BSXDS
Dante & Thomas
|

|

|
|
|
|
|
|

Форум » За любовта » По колко време ходите с някого? ... и други. ;-)

| По колко време ходите с някого? ... и други. ;-) |

| Автор | 
| Съобщение |

Doondie
17.12.2007 г. 03:33:18 ч.
| 
| Тук да разбера по колко време траят връзките ви, какво мислите за моногамията, за т.нар. изневяра и т.н. неща, свързани с взаимоотношенията между гаджета.
Учените (които и да са те) твърдят, че любовта траела 2 или 3 години, ако не греша. А обяснението - чисто физиологично. Защо тогава, се питам, някои хора ходят 2 месеца, други 5 години. Дали първите не се обичат достатъчно и дали вторите са преминали на по-горен етап на взаимоотношенията си. Всъщност, глупост ли е това за колко траела любовта?
Иначе за прословутата изневяра нямам какво да кажа - не ме кефи идеята за скандали, неуважение и прочие заради т.нар. изневяра. Сякаш потискането на влеченията пък е здравословно за една връзка...? Тук няма как да не спомена и за ревността, която често е основна причина за разваляне на връзки. Колко сте ревниви? Не питам дали сте ревниви, понеже според мен който казва, че не ревнува, значи лъже. Само че за мен ревнуването не е свързано със "забраняване", ограничения, следене, разпити, скандали и прочие глупости, които са присъщи на несигурните в любовта на партньорите си.
Май много станаха въпросите. :Р
Сега сте вие с отговорите и допълнителните въпроси.
П.С. А какво мислите за тройките? :D |

|

sandanski-boy
16.01.2008 г. 01:39:23 ч.
| 
| Светът е за двама!
Това е мнението ми за тройките и за всички цифри под и над 2.
"Какво мислите за моногамията" е въпрос от рода на "Какво мислите за ромите" - зададен по начин, който намеква, че това е нещо неестествено и малобройно. Според мен тройките, груповите и всякакъв вид подобни сексуални предпочитания са ... "допълнителни разработки" на основата - светът е за двама. Едно семейство се състой от двама души, когато се влюбиш в някого не търсиш още някой, с който заедно да свалите втория и т.н.
Уважавам сексуалните предпочитания на всеки - фетиши, тройки и т.н., като се има предвид, че и моите не са приети за едни от най-нормалните - хомо. За това мога да бъда толерантен към всякакви "отклонения" стига да не вредят.
И относно думата, която звучи като изключително рядка и смъртоносна южноафриканска болест (моногамия) - твърдо ЗА! Все пак аз съм човек, който във взаимоотношенията си с предпочитания от мен пол търси нещо повече от сексуални удоволствия, които е прекалено лесно да се намерят. Но да накараш някой да те иска зарди самия теб - не се купува, не се дава.
Относно срока на годност на връзките ми варира от секс за една вечер (въпреки че съм против, но понякога нещата не се получават за нещо повече от това или нагона е неустоим) до .. около месец. Кратко, но по-добре от колкото хич.
Относно изневярата - не мисля, че съм имал толкова дълга връзка, че да изневерявам, нито да ми изневеряват. Но съм твърдо против.
Относно ревността - колкото и да твърдя, че двама души щом са заедно няма нужда да се ревнуват се опасявам, че аз самия не вярвам в това и съм ужасно ревнив. Но не съм способен да забранявам и т.н., да казвам - ти няма да илизаш с този, няма да правиш това,... Тези неща са глупави, смешни.
Имам терия относно ревността - тя е пропорционална на взаимната обич между двамата (не едностранно). Колкото повече двама души се обичат и си имат доверие - взаимно - толкова по-малко би трябвало да се ревнуват. Защото си имат доверие и т.н. И обратното - колкото по-малко се обичат и си нямат доверие - страхът за изневяра е по-голям, съответно ревността е по-голяма. Но тези неща не се измерват с някакви количества. Например ако човек каже "Аз не ревнувам моята полвинка", това не значи че се обичат 100%, или "Аз ревнувам до краен предел полвинката си", следователно обичта е 0% :) т.е. няма точка на насищане, има 2 и плюс безкрайност.
Защо няма 0 и 1? Защото ако обичта е 0 - няма връзка, а 1 няма защото.. Светът е за двама.
В любовната аритметика 1+1=2, а 2-1=0. |

|
|

|
|

|