|

Анкета

Нашите приятели

G-SPOT
Цветно
BSXDS
Dante & Thomas
|

|

|
|
|
|
|
|

Форум » За любовта » Има ли я?

| Автор | 
| Съобщение |

Volter
05.09.2007 г. 18:51:46 ч.
| 
| Струва ми се, че такова нещо няма. Заблуда ли е? Печели ли се, губи ли се? |

sandanski-boy
06.09.2007 г. 02:14:56 ч.
| 
| Ако се влюбваш значи я има. Ако не е споделена не значи, че я няма. |

love_knight
10.09.2007 г. 00:11:38 ч.
| 
| Любовта не е сделка - не се очаква възвращаемост. Следователно зависи само и единствено от теб. Ако си способен да обичаш - има любов. Някои могат, други - не. Както всъщност и много други неща. :) |

Skandalno_Div
26.09.2007 г. 18:04:14 ч.
| 
| OFFF.. TOVA E MNOGO SILNA DUMA LUBOVTA. IDVA I SI OTIVA. EDVA KOGATO SI OTIDE TOGAVA OSYZNAVME KAKVO SME IZGUBILI. I NE SVEKI MOJE DA SE DOKOSNE DO ISTINSKATA OBICH I LUBOV. OT SYRCE POJELAVAM NA VSEKI EDIN OT VAS DA SE DOKOSNE I POSLE DA RAZKAJI :) |

alone23
14.10.2007 г. 14:44:52 ч.
| 
| Lubovta e otrova,no zashto sme gotovi,da q piem otnovo i otnovo,i otnovo? |

Doondie
17.12.2007 г. 03:17:57 ч.
| 
| alone23, поздравявам те с песента, от която си извадил откъс. ;-) Много е хубава. (бел. авт. Софи Маринова и Слави Трифонов - "Любовта е отрова")
Да, или обичаш или не - просто е. А какво е любовта - колкото различни хора има, толкова са и определенията за това какво е любов.
И, както пее Ивана - "не живея сто живота любовта си да пестя". Може би и затова съм толкова влюбчив, ама нейсе - с моя късмет, никой пък мен не ме обича. :Р
Поздрав - Wet Wet Wet - Love is all around. ;-)
I feel it in my fingers, I feel it in my toes... Може и това да са симптомите на "болестта". :-)))) |

marihuan4e
25.10.2008 г. 22:12:38 ч.
| 
| opredeleno q ima. ili po skoro ima go "onova" neshto, a veche koi s kakvo ime shte go nazove ili kak shte go obleche tova e vaprosa spored men |

sexy_man6
13.12.2008 г. 21:58:20 ч.
| 
| spored mene pri gayovete mnogo trudno moje da se govori za lubov |

|

|
|

|