Начало

Правила на канала

Access List

Ботове

IRC помощ

Форум

Fun

Потребители

Анкета

Как прекарахте Коледа и Нова година?

Страхотно

По-скоро добре

Горе-долу

Зле

Не празнувах

Нашите приятели

G-SPOT
Цветно
BSXDS
Dante & Thomas

Търсене
Потребител:
Парола:

IRC CHAT | GSM CHAT | FAQ | За #gay | Условия за ползване | Партньори | Контакти

Регистрация Забравена парола 

Форум » За любовта » Има ли я?

Има ли я?

Автор
Съобщение

Volter

05.09.2007 г.
18:51:46 ч.

Струва ми се, че такова нещо няма. Заблуда ли е? Печели ли се, губи ли се?

sandanski-boy

06.09.2007 г.
02:14:56 ч.

Ако се влюбваш значи я има. Ако не е споделена не значи, че я няма.

love_knight

10.09.2007 г.
00:11:38 ч.

Любовта не е сделка - не се очаква възвращаемост. Следователно зависи само и единствено от теб. Ако си способен да обичаш - има любов. Някои могат, други - не. Както всъщност и много други неща. :)

Skandalno_Div

26.09.2007 г.
18:04:14 ч.

OFFF.. TOVA E MNOGO SILNA DUMA LUBOVTA. IDVA I SI OTIVA. EDVA KOGATO SI OTIDE TOGAVA OSYZNAVME KAKVO SME IZGUBILI. I NE SVEKI MOJE DA SE DOKOSNE DO ISTINSKATA OBICH I LUBOV. OT SYRCE POJELAVAM NA VSEKI EDIN OT VAS DA SE DOKOSNE I POSLE DA RAZKAJI :)

alone23

14.10.2007 г.
14:44:52 ч.

Lubovta e otrova,no zashto sme gotovi,da q piem otnovo i otnovo,i otnovo?

Doondie

17.12.2007 г.
03:17:57 ч.

alone23, поздравявам те с песента, от която си извадил откъс. ;-) Много е хубава. (бел. авт. Софи Маринова и Слави Трифонов - "Любовта е отрова")
Да, или обичаш или не - просто е. А какво е любовта - колкото различни хора има, толкова са и определенията за това какво е любов.
И, както пее Ивана - "не живея сто живота любовта си да пестя". Може би и затова съм толкова влюбчив, ама нейсе - с моя късмет, никой пък мен не ме обича. :Р
Поздрав - Wet Wet Wet - Love is all around. ;-)
I feel it in my fingers, I feel it in my toes... Може и това да са симптомите на "болестта". :-))))

marihuan4e

25.10.2008 г.
22:12:38 ч.

opredeleno q ima. ili po skoro ima go "onova" neshto, a veche koi s kakvo ime shte go nazove ili kak shte go obleche tova e vaprosa spored men

sexy_man6

13.12.2008 г.
21:58:20 ч.

spored mene pri gayovete mnogo trudno moje da se govori za lubov

All rights reserved © 2007 - 2009 gay-bg.net
Hand Coded: All rights reserved Powered by PHP Powered by MySQL Apache Server WebCounter