Начало

Правила на канала

Access List

Ботове

IRC помощ

Форум

Fun

Потребители

Анкета

Как прекарахте Коледа и Нова година?

Страхотно

По-скоро добре

Горе-долу

Зле

Не празнувах

Нашите приятели

G-SPOT
Цветно
BSXDS
Dante & Thomas

Търсене
Потребител:
Парола:

IRC CHAT | GSM CHAT | FAQ | За #gay | Условия за ползване | Партньори | Контакти

Регистрация Забравена парола 

Форум » Сайт на #gay » Новият сайт на #gay

Новият сайт на #gay

Автор
Съобщение

sandanski-boy

02.09.2007 г.
14:12:53 ч.

Той е вече реалност. Неговото създаване отне 11 дни.
Мисля, че е голям напредък за създаване на портал, форум, потребителски регистрации и всичко, което го има тук.

Новият сайт не е взет наготово. Дизайнът и програмирането са от мен, а за неповторимото лого благодарим на xEYEter.

Ще ви бъдем благодарни ако ни уведомявате за наши пропуски и грешки и ще се радваме безкрайно ако ни помогнете да направим сайта по-хубав със свои свежи идеи.

Защо се наложи да направим нов сайт?
(За тези които искат да прочетат малко терминология по уебсайтовете)

Както казва love_knight "#gay заслужава да има хубав сайт" - главната причина. От доста време бях обещал нов сайт, но не ми оставаше време.
Тъй като предишният сайт беше готова платформа (Уики Медия) всеки който разбира от PHP можеше да свали готовия сайт, да прегледа кода и да намери "дупките", по този начин предишният ни сайт беше атакуван (в повечето случаи безобидно) няколко пъти. Но последния хак унищожи базата данни. Ето защо реших да направя собствен сайт. Не казвам, че е най-защитения, но пък турците, които го хакваха, няма да могат да го хакнат по същия начин.
Винаги съм си мислил, че каквото и да се направи по сайта, няма да е страшно, защото винаги може да се върнат стари данни - back up. Но фирмата, при която хостваме сайта, си нямаха стар back up, пазеха само един.

Последната промяна е направена от love_knight на 12.09.2007 г. в 22:35:06 ч.

dreben

04.09.2007 г.
15:29:14 ч.

Доста неща има да се добавят и доизгладят /смея да твърдя, че навсякъде прерових :)/, но всичко с времето си. Анкетата само ми се струва непълна. Трябваше поне още една-две опции да има. Гласувах за "Върховен", но иначе бих казал "Не-лош", което по моите мерни системи идва между нормален и върховен ;р

редакция: Смятам да се въздържа засега да давам идеи, защото не разбирам от php програмиране и по никакъв начин не мога да помогна, а определено идеите ми са много. Няма смисъл да се дават идеи при все, че все още е в доста незавършен вид сайта :)

Последната промяна е направена от dreben на 04.09.2007 г. в 15:32:36 ч.

sandanski-boy

05.09.2007 г.
14:32:10 ч.

Това, че не разбираш от PHP не значи, че не можеш да даваш идеи. Ти ги дай, а аз ще преценя как да станат :)
Вече има една от love_knight - където има голи снимки да се отбелязват и те да се виждат от регистрирани потребители. За сега вървя по голите профили и ръчно ги правя само за регистрирани, ако не са маркирали опцията.
Има да се доработва форума, един модул със снимки (но нека е в тайна за сега) и търсене на потребители по посочени критерии (иначе могат да си търсят по потребителско име от полето за търсене горе).
Ще има допълнения по хоум пейджа и в секция ФЪН, но нека да се събере материал.

All rights reserved © 2007 - 2009 gay-bg.net
Hand Coded: All rights reserved Powered by PHP Powered by MySQL Apache Server WebCounter